chirre me dirre

TJA!
nyss varit till ICA och köpt chips med dipp. Ska fetta lite ikväll vet ni.
Vart så sjuukt sugen på nånting så vart att låna mammas cykel o trampa iväg. Min cykel nyckel är nämligen borta så kan inte använda min cykel . BRADÄR!
Köpte en ny jacka igår btw. ganska fin var den, har tyvärr ingen bra kamera därför det är så dåligt med bilder men ska se till att försöka lösa det och fixa en bild till er , låter bra?


kinder maxi

hallå!
ligger i sängen och äter klubbor och kindermaxi som jag hittade i min ficka. vart nå oootroligt sugen på godis haha! Men men , ska kolla lite vad ja ska hittar på idag så skriver ja senare puss!

HJÄLP

jag ska skriva en novell på svenskan ,vad ska jag skriva om?!

sweet dreams

sitter i skolan och ska ha samhäll, OCh mamma har fått sitt ID kort så jävla bra!! annars hade antagligen inte hon kommit på kryssningen på lördag, vi ska nämligen åka på en kryssning på lördag över ett dygn. Det är många som ska med. Min bästa väns familj osv!  <3 såå nice.

 <3


true love

Josefine bästa vän, nu ska du fan bli frisk. saknar dig som , jadu ,vet inte vad och behöver dig! Måste ju träffas innan helgen, givet. vad skulle jag göra utan dig ? Nej det har jag inget svar på, ja skulle inte vara den person jag är idag och mitt liv skulle absolut inte ha samma mening! älskar dig ♥

 min andra halva, min"syster" . Saknar dig


hold me tight to your body baby

Jag saknar faktist kärlek. men det är även så jävla jobbigt.Skönt att vara singel men att ha nån som man vet verkligen älskar en ? finns det nån skönare känla ? som säger att man är vacker när man går hemma med håret i en knut, utan smink och med myskläder! känlan att känna sig älskad må vara den finaste känslan man kan ha, och att veta att det finns nån som står bakom och stöttar dig , alltid. och ger dig närhet!



bullshit o återigen bullshit

tjo
Kom nyss hem från stan, vart på mocca och fikat med bästa H ! blev ju inget av sist så tog det idag istället. Hade mycket att prata om med denna underbara tjej! hon är föööör bra asså! På bussen hem mötte ja denniz så satt och prata med han hela vägen, hehe. Alltid lika roligt!Nu blir det att mysa med en film kanske,lite plugg också tror jag. Duktig som jag är!

 lite konstigt ljus ! men men. ett bra tag sen

Turn around

Kom nyss hem ,vart hos maria med mami! .köpte en jacka och två siden blusar eller vad man ska kalla dom, snyggt med ett bar tajta jeans och ett skärp. Funderar på att göra något ikväll . får se vad som händer

En gång i tiden var du min, nu är du bara en dröm

HAllåååååå!
Sitter som vanligt på onsdagsmornar och lyssnar på när morgan pratar om politik, inte ok!
Börjat tröttna rejält på allt snack om politik nu. För mkt lix. på håltimmen ska jag och mandiee gå o sola en bit härifrån. Myspys, tänkte som sagt försöka få liiiite färg till helgen! nä nu ska ja va en duktig elev o lyssna på om han säger nått vettigt, hörs pussss

 från nyår

never forget

OLD PIC

myspys hörrni!

Let meeeeeeee, entertain you

shaaalalalalalaaaaa EMMA !!
nejdå, men vad gör ni kära vänner?
Jag sitter som vanligtvis vid datan och myser, vilket jag brukar göra på vardagskvällar! Lugnt och skönt
Det far många tankar i mitt huvud när jag sitter här.

är han förändrad?
är alla likadana ?
tänker alla med k*ken?
Hur många riktigt mogna killar finns det?
är vi tjejer bara en leksak för stunden ?
hur kommer helgen bli?
Vad händer imorgon?
varför blir allt som det blir?
NEJ JAG VET F*N INTE ASSÅ!


Get crazy, get wild

Halloooo.
Kom nyss hem ,jag och mami har vart och solat . Tror jag ska sola imorgon och torsdag också.Har så svårt att få färg så ska försöka få lite färg till helgen . Ska man ha klänning är det ju nice att ha lite färg iallafall. Blev inge fika idag eftersom att H fått mer hosta och vill inte bli mer sjuk .. men men , what to do ? Har ni lust att fika eller nått. hör av er!

Never say never

Tjo!
kom nyss hem från skolan.. mötte e påvägen hem o han hälsa konstigt nog. hmmmm. men men . Vart lite konstigt i skolan idag, bråk o skit med folk. Vet inte riktigt varför men men .. får väl veta imorgon tror ja . Nu sitter jag o chillar lite för senare ikväll blir de kvällsfika i stan med bästa H! <3

Olika sätt att börja en berättelse

Kan de bli mkt roligare ? att sitta på en svenska lektion och prata om noveller. INTE OK! Solweig pratar och pratar och jobbigt äre! Just nu pratar vi om hur man börjar en berättelse och miljöbeskrivning.Senare är jag väldigt sugen på att ta en fika nån som är sugen? ;)

Kåt som ett djur, han får sitta i bur

TJA !
Sitter och har det mysigt i min säng, chattar lite, äter godis, lyssnar på musik, nyligen pratat med bästa annso och funderar hur fan killar funkar , vafan hände ?  Vad tänkte Gud när de skapade killarna ? ;) Vissa mer tröga än andra och vissa mer kåta än andra,  kåta som djur. men de kanske är bra de? hehe.  Jo klart det är bra , men behöver inte gå över styr om man säger så .. Längtar som fan till helgen alltså. ingen skola och roligheter som händer i helgen. Så håller vi tummarna för att allt går som planerat, visst? Nu ska ja fortsätta prata med lite folk dårå . hejdå 


 var ett tag sen. nån månad, mina läppar ser lila ut av solarium ljuser, ba så ni vet lix ;)

godis

Sitter här i min säng o trycker i mig godis samtidigt som jag kollar på bridget jones dagbok. Hon är lite speciell hon!! Finns fler som är speciella. USCH!! dom flesta vet nog vilka jag tänker på .bläää! stog nyss ute och pratade med nicke. Han skulle låna pengar men han är skyldig mig en tjänst sen såå ;) lika bra de!

skolan är trååååkig

Hallå, sitter i skolan på äckel samhäll. har verkligen ingeeeen ork idag. Var på möte klockan 10 också sen gick jag direkt till skolan ! inte PEPP ALLS!

Good night bitches

Godnatt mina änglar , samt alla andra! Nu ska ja jag lägga mig i sängen och kolla på den gamla "vi hade iallafall tur med vädret" , klassiker. Inte sett den på länge men den var lite smårolig har jag för mig, dock väääldigt kort. Endast 57 minuter! oj oj . Imorgon ska ja på möte kl 10 och skolan börjar 11 så antagligen blir jag lite försenad men men , vad gör de. kan inte komma i tid varje dag väl? nog om det nu. GODNATT

FULLT ÖS

Det är inte en lugn stund där hemma . Minou kommer in heeeela tiden och studsar runt och frågar om allt möjligt onödigt. Hon kan ställa så konstiga frågor, bara för att ha nånting att säga.. Nu har mange kommit(hennes pappa) så ska hon vara där i veckan. Blir skönt med lugn och ro i en vecka!! Kan behövas det va !!  Nu står hon och gråter och säger att hon kommer sakna mamma , så söt! hon och hennes kommentarer. Förr sa hon att mamma var himlens finaste stjärna . Så söt! Kommer sakna henne men kommer även bli skönt!

Walking on sunshine

God morgon gullungar ! Vaknade klockan 6 av att syrran kom in och la sig i mitt rum ,sedan hade jag jätte svårt att somna om men till slut gjorde jag det! vid 10 skulle minou på judo och prova på! Vid 11 skulle de till rusta och frågade om jag ville med men var för trött och orkade inte kliva upp så dom åkte utan mig .. Vid halv 1 kom de hem och då sa mamma att jag var tvungen att gå upp.Idag är de seg söndag vilket betyder att det är skola imorgon. hmm. Men som tur är börjar vi 11 så det är seg start ! :D

Your love is my drug

Väntar på att filmen klocka 22.00 på 5:an ska börja ..  Verkar vara ganska rolig den ;) hehe .Nån mer som ska se den eller nån som sett den som kan säga om den är bra ? Ligger i sängen och har det bra . jag och mitt godis hah :) myskväll vill säga!! helgen är för bra asså! <3 kan behövas en lugn kväll efter igår va !

 slänger in en bild som tagit för över ett halvår sen!!

Everything changes

Villa barn och djur. Jadu, lite förändringar kanske de blir ? flytta , börja om på nytt och få ett bra liv vore ju ganska fantastiskt . Kanske inte världens bästa ställe dårå men vafan. Bättre att glömma och skapa sig ett bra grannskap osv! eller hur?  Som de är nu, tsss inte OK!

25 september

godmorgon , mår helt okej idag faktist efter gårdagens ståhej och hade ganska roligt faktiskt ! tack vackra gabriella för att jag fick komma, underbart! Nu sitter mamma och fixar sig och minou springer runt runt , vi är nämligen på väg till valbo och kolla lite bara.


Gabriella

Kom nyss hem från en nice kväll hos gabriella. lite konstig stämning då och då men vafan det är väl så. Vi hade väldigt trevligt iallafall och skrattade som aldrig förr.. sen var bussen från henne 15 min sen så var rädd att missa min buss hem från stan ,men som tur var hann ja som jag sitter här o skriver nuvaa! nu blire filmtime. byeee

ta dig till när det hjälper dig på traven

hallojsan! orienteringen var inge vidare ,, nån gubbe lura in oss på fel väg, alltså gäller det att följa kartan istället ... Sen hade vi engelska o nu slutade vi för cirka en timme sen, OTROLIGT SKÖN FREDAG! Ska snart hämta syrran för mamma åkte nyss ner o skulle betala vår kryssning. oups! ska nämligen på kryssning nästa helt ,Såå nice ! nä du ska ja gå och hämta nått gått o äta , hör av mig sen innan ja drar till gabbi! Tänkt på en sak, helg nu ? ;)

lite konstig bild men ganska nice ändå

Vakna med the voice

Godmorgon bebes. Vaknade för ett tag sen av att minou stog o gnällde i hallen .Hon var påväg till dagis och ingenting var bra tror ja . Nu sitter jag och kollar på "vakna med på vocie"  , bloggaren dessie pratade nyss och nu kom gaybloggarn in . Pratar lite om kungarna av tylösand och svarar på frågor. Trevlig start på denna dag! Snart ska ja dra iväg till gympan,vi ska iallafall orientera idag ,som sagt! Senare ikv ska vi hem till gabbi hela bunten, blir nog as kalas!

vilken debatt

asså va håller dom på med ? Tror dom att det är intressant att lyssna på en tant och en gubbe sitta och prata om alkohol. Grejer är att dom tar dit paulina för att locka unga så får hon prata sent i programmet för att vi unga ska sitta och kolla hela programmet för att få se henne, som om vi skulle lyssna på deras snack om alkohol. Helt ärligt funderade jag mer på att stänga av än att ta åt mig och lyssna på de dom hade att säga. När paulina pratade vart det iallafall lite intressant. Måste bara säga att sex experten från veckorevyn var ju hur skön som helst, Haha .. Tyckte de skulle vart med or*l sex för tjejer och inte bara killar i "kungarna av tylösand" och att det alltid handar om killarnas bästa ;) härlig tjej de där. Och att det ända som händer är att tjejerna s*ger av killarna och killarna pekar finger mot kameran och grejer , haha . så är det! men men . nu blire film time . Gnatt

michaaa!

måste faktist hur töntigt de än låter länka min vän , gobiten michelle <3


http://michelledenise.blogg.se/ 

 alltför go elle va säger ni ? :D

Everything changes

Klockan 22.00 ska jag titta på debatten på 1an . Antar att man inte borde missa de idag, blir antagligen väldigt intressant eftersom bloggaren paow, nemo från kungarna av tylösand samt jackie ferm från paradise hotel kommer vara med .. kaos. Får väl se om de har något vettigt att säga och om de håller sams hela bunten . Efter det ska jag lägga mig i sängen o kika film iallafall! myspys!!


 väldigt dålig bild, men sov gott alla änglar!


mjaouw

Sitter här i min mysa säng och pratar med gobiten michelle och snyggingen amanda ! kan inte bli bättre va ? Blir nog hemma o chilla lite idag troja , orkar inte lyfta på mig och dra nånstans som det känns nu, så enkelt äre liksom haha . Asså jag kan verkligen inte vara seriös när jag skriver, men that´s iiiiit :D Imorgon ska ja orientera på gympan , me arthur och Mandieee . inte kul alls, men med rätt sällskap blire väl helt OK!  HOPE SO!


home sweet home

Nu är jag hemma igen, trött som ett as efter skoldagen eftersom jag vaknade nämligen halv 6 imorse.. väldigt ovärt! Nu sitter jag och dricker en energidryck och äter ostkrokar. Samt kollar på filmen GREASE! :D minns ni den ? så söt film, väcker mycket tankar sen man var liten faktiskt !! Tänkte att jag piggnar väl till snart kanske . Får se om jag åker till josefine senare, eller nått annat skoj . Who knows lix ? hah . nej men annars blir det lugn och ro hemma, bra skönt det med !

 haha grannen när han tyckte ja va för kaxig ;)

Make it better

sho hojsan! ;D nä jag skoja bara , men är på lite bättre humör nu . Försöker glömma gårdagens incident. ! låter bra huh? Hjälpte mandie med hennes blogg design på samhällen ;) duktig ja är!! nu har vi svenska och solan har sagt att vi ska prata i grupper så måste skynda mig till min grupp! skriver när jag kommer hem pussen


skolaaan

Är på lite bättre humör idag, vissa människor har varken begrepp eller respekt . så är det! men men , nog om det.Sitter på historian nu och pratar om morgondagen.. ska hem till gabbi vi brudar , blir nog roligt.

ditt patetiska äckel!

och lilla gumman,undra vem som är fitta och helt jävla rubbad?  och du är lååååångt från normal  !! varenda jävel jag känner tycker de ni gör är så jävla vidrigt ! försvinn från vårt liv förfan!!!

Du förtjänar inte min respekt

om du inte vill skriva med mig, vafan skriver du dåför? Saker jag tar med din pojkvän ska du ge fan i,det är väl mellan honom och mig så länge det inte skadar dig?eller hur... Vill han ha något sagt till mig får han säga det själv. Han kan skriva och tala, det vet jag, så vafan låt han säga som det är själv istället! TALA FÖR DIG SJÄLV. Och jag försöker inte förstöra mellan er. Vet inte vafan du lurar i honom men du som tvingar ur mig saker så vafan surrar du om GUMMAN?! Trött på brudar som dig. !

 Tala för dig själv, och låt han sköta sitt då det inte skadar dig!

Sunes Jul

Kom nyss hem , mamma skulle till affären o bad mig vara barnvakt till minou medans. Minou skulle ju kolla på häxan surtant som vanligt!ÅH! men som tur var fungerade den inte så blev sunes jul istället. så mycket bättre . Så less på häxan surtant som hon kollar på hela dagarna! Vad som händer senare? Det vet jag inte riktigt, det blir väl att träffa nån,kanske göra nån nytta.. plugga? Det var inge mer med de.

Den sanna världen

Varför är folk så jävla blinda? Hur kan killar bete sig som svin , och vi tjejer märker ingenting? Eller förtränger vi det bara ? Kan dom verkligen bete sig hur dom vill ?? Har man flickvän ska man väl fan hålla sig till henne eller tycker ni annat? När en uptptaget kille skriver att man ska komma dit och kolla film , hur fan ska man tänka då? Om jag har rätt så tänker killar helt annat med orden "kolla film" . Jag skulle slå ihjäl min pojkvän om det var så att jag ens fick veta att han skrev sånt till andra brudar. Man visar respekt mot personen man säger att man älskar, duger det inte med en person.Då har man inte ett förhållande, så är det bara! punkt




Det blir aldrig som man tänkt sig

Godmorgon, sitter i skolan nujaa på samhällslektionen, morgan står och pratar om politik och hur vi röstade på vår skola! Tror han sa att de Röd-gröna ledde , SD fick 5% osv. Vad tycker ni om att SD kom in i riksdagen?är det verkligen så rasistiskt som alla säger? eller handlar det mer om att folk överdriver? nej jag vet faktist inte ,men kan inte tänkta mig att partiet fungerar likadant som för 20-40 år sen då man sprang runt och lekte hitler.
Men men, inte så insatt faktist.. Ville bara veta eran åsikt :)


                                   
Alla håller nog med mig när jag säger att det är väääldigt mycket diskussioner om detta!!


Underbara människa

Hanna åkte nyss hem vi har suttit vid torpet med nicke och carro.mys pys! sedan tog vi bussen till carro o prata lite sedan åkte Hanna hem o bytte tröja hos mig sen stack hon . Jag och mamma sitter och kollar på idol vi. Blev inge barnvakt idag för mamma skulle inte bort. Snart blir de nog filmmys o äta något gott !! Att träffa denna underbara person idag har nog gjort hela min vecka lyckad. Tack för du finns vännen


mandiii

amanda , jag vet att du läser detta.. du var saknad som fan i skolan IDAG, kommer du inte imorn blire stryk .? OK?

hem ljuva hem

Då var man äntligen hemma efter skoldagen då, nu sitter ja och väntar på att bästa H ska sluta och komma hit och göra mig sällskap. Mamma väntar på att grannen ska komma hem med barnen, hon tar med syrran också hem alltså. Skoldagen har varit helt okej men var heeeelt slut imorse , kändes som ja bara sovit 1 timme vilket jag inte gjort. Nu ska ja äta , eller ska ja kolla film , nej de blir helt enkelt att se vad som händer. Det var inte med mer det .


skolan

sitter i skolan och har historia nuja. Håller på med antiken, ceaser och liknande. helt okej , sedan har vi matte... längtar INTE! Och matte läraren har rysk  brytning och pratar så entonigt och lugnt att man nästan somnar. INTE OK. Slutar 2 idag och då blir det att vänta på bästa så bär det av hem till mig och kanske fota lite,och vara barnvakt åt syster. mys kväll alltså! nu ska vi se på serien ROME, hörs sen



 


pengarpengarpengar

Snart ska mina pengar komma, men när ? ska inte det vara idag ? nej jag är nog lite blond ändå som många säger hehe. Idag var de skola också, duktig som man är! Jag klarar skoldagarna tack vare mina fina vänner , amanda, viktor,jenny lina osv. vad vore en skola utan trevliga människor och bra sammanhållning i klassen. inte mycket I guess. Inte många lektioner idag eftersom vi började klockan 11 och slutade lite innan 3. Efter skolan hade ja väntat mig att josefine skulle höra av sig, men det blev ju ändrade planer. Träffade på nicke på bussen och satt och prata lite med honom. En ganska bra kill kompis. När ja kom hem satte jag mig och kollade på ; främmande fågel . Jag hann bara kolla ett avsnitt innan nicke smsade och sa att jag kunde möta han vid ica så kunde jag ju vara med honom och caroline.. :) så vafan, roligare än att sitta hemma ju.. Men caroline satt vid datan haha, sötan då., så var bara nicklas vid ica. handlade lite gott sedan åkte vi hem till carro och kollade på 2012.Vid halv nio tog ja bussen (3 hållplatser) hem. Lat som jag är.Min dag har varit ganska trevlig ändå den. Imorgon ska jag tydligen vara barnvakt åt syrran också. kram alla goa!

Kom änglar

vad vore lilla jag utan mina underbara vänner som står bakom mig och tar emot mig när ja faller? hade jag inte haft dom hade jag legat där på backen. Inte orkat ta mig upp. Att veta att mina vänner finns där bakom mig är det som får mig att orka stå på benen!! Tack! Ni vet precis hur mycket ni betyder och jag försöker visa det så gott jag kan. Jag är inte världens bästa vän och jag gör mina misstag , men jag försöker och det tycker jag är huvudsaken. Jag beter mig inte illa , om de inte behövs . Jag vill iallafall att ni ska veta hur mycket det har hjälpt mig att bara veta att ni finns där ute för mig, om något händer . Det är därför ja sover tryggt om nätterna.

    

tears in heaven

Sitter här i min ensamhet och tänker, på dig. Kände jag egentligen nånting för dig, eller lurade jag bara mig själv , sökte jag bara närhet och bekräftelse? Det kanske var en ren lögn, ljög jag för mig själv? Jag som alltid fått höra att det är fult att ljuga, så varför skulle jag ha gjort så. Okej det var jobbigt när du försvann , men på något vis var det ändå som en lättnad. Jag kanske hade fått det jag behövde och det räckte för mig. Varför skulle det annars vara såhär? Jag vet ju själv att dummare person än dig får man leta efter, och det har även mina vänner sagt. Så varför, varför valde jag just en stor idiot som dig . Du hade dina bra sidor , som andra inte såg men du fick mig att må så bra, tills den dagen du bara vände mig ryggen och gick. Det var som en kniv i hjärtat men ändå en skön känsla. Tänker du nånsin på mig mer, eller var jag bara en leksak för stunden , tankar ja funderar mycket på menaldrig kommer få ett svar på . Jag behöver inget svar , men , det jag behöver är din respekt. Jag har inte gjort dig något fel, och det vet du mycket väl. Möter man dig vänder du bort huvudet och går förbi. Och grejen är. Du var underbar det var du , men du blev ett svin , precis som alla sa, jag förträngde det för jag kunde inte förstå vad alla menade om en så fin kille som dig, men tydligen är du precis som alla andra och jag hatar dig inte, men min respekt kommer du aldrig få eller förtjäna!

 Jag har så mycket folk runt omkring mig, jag behöver eller behövde aldrig dig

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0